Arjan heeft sinds zijn jeugd een grote liefde voor muziek. Hij begon met het bespelen van verschillende instrumenten, maar ontwikkelde al snel een voorliefde voor de piano. De eerste piano waarop hij speelde, stond in zijn ouderlijk huis. In de loop der jaren heeft Arjan zich steeds meer op muziek gericht en is hij uitgegroeid tot een getalenteerde pianist en componist.

In 2020 besloot Arjan om een akoestische piano aan te schaffen, een Yamaha U1, die precies de klank voortbracht die hij zocht. Sindsdien heeft hij vele uren achter zijn nieuwe piano doorgebracht en heeft hij zijn muzikale vaardigheden verder ontwikkeld. Arjan blijft altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en uitdagingen om zichzelf verder te ontwikkelen als pianist en componist. Hij is te vinden op Spotify en andere streamingdiensten onder de artiestennaam Burke, waar zijn composities te beluisteren zijn.

Arjan heeft een unieke muzikale stijl en creativiteit waarmee hij mensen mee weet te raken. Zijn composities zijn zowel melancholisch als hoopvol en nemen de luisteraar mee op een emotionele reis. Hij heeft het talent om emoties om te zetten in muziek.

Naast zijn talent voor het componeren van muziek voor solo piano kan Arjan ook indrukwekkende soundtracks en trailercomposities creƫren die emoties perfect overbrengen en het publiek meeslepen in het verhaal. Als singer-songwriter schrijft hij persoonlijke en ontroerende liedjes, waarvan de teksten oprecht zijn en mensen diep weten te raken.

Arjans veelzijdigheid en creativiteit stellen hem in staat om muziek te componeren die aansluit bij de wensen van de klant en het verhaal dat verteld moet worden. Zijn passie voor muziek en toewijding aan zijn werk maken hem een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele en getalenteerde pianist, componist en singer-songwriter.